Cum m-am indragostit de covorul cu spuma de memorie Soft Step

Cum m-am indragostit de covorul cu spuma de memorie Soft Step. Covor dormitor copii antiderapant, covor copii , covor camera copii.

Ca multe lucruri ( unele chiar importante ) din viata , a fost o intamplare.

Aveam copil mic si ne trebuia un covor pentru camera lui. Oscilam intre multe variante de culori , texturi , imprimeuri si preturi , confuzi.. Online sau din magazin fizic ? Cum il intretin ? .. De parca nu erau deja destule intrebari ..

Si a venit intamplarea. L-am vazut in casa la o prietena .
Stiam cum sunt covoarele din spuma cu memorie, aveam la baie unul mai gros si imi placea foarte mult . Mereu ma descaltam de papucii de casa cand stateam pe el , ca sa ii simt textura , sa-l simt cum coboara si revine sub talpile mele , ca un alint. Dar nu stiam ca pot gasi si marimi mai mari.

Cand l-am vazut la prietena mea , primul lucru facut a fost sa ma intind pe jos , cu cel mic langa mine. Era asa de bine ! Ne-am jucat acolo : nu mai zdranganeau jucariile cand le arunca pe jos , nu mai facea vanatai cand cadea , nu mai aluneca cu tot cu covor cand venea in viteza . Cand a facut firmituri de biscuiti pe jos, le-am aspirat imediat cu aspiratorul mic de bucatarie , sa nu ii las mizerie prietenei la plecare.

Iar eu ma simteam bine-dispusa calcand pe el . Imi facea un masaj fin la talpile goale cand paseam …nu mai fusesem asa alintata de ani buni !

Asa ca nu l-am mai lasat sa plece din viata mea. Mi-am comandat pentru ambele dormitoare , pentru ca merit si eu un covor bun in camera , nu doar cel mic 🙂

Covor cu spuma de memorie Soft Step. Covor dormitor copii antiderapant, covor copii , covor camera copii, covoare copii Iasi .