Cine suntem noi?

Suntem o companie tanara, care s-a nascut din dorinta de a oferi celorlalti : confort, raport bun calitate-pret, o interactiune placuta si prompta. Cu acest gand am creat conceptul Soft Step : covorul din spuma cu memorie pentru dormitor adulti, covor dormitor copii, living sau covoare camere copii ( covor copii antiderapant ).  Aici gasiti produsele noastre :   https://www.soft-step.ro/covor-camera-copii/  . Sau aici : https://www.facebook.com/pg/SoftStep/shop/

Stim ce importanta este siguranta , chiar la nivelul activitatilor zilnice din locuinta.  De  aceea , covorul Soft Step este util : amortizeaza caderile celor mici si nu aluneca pe parchet sau pe gresie , chiar daca sunt ude.  Spre deosebire de covoarele obisnuite, Soft Step are un strat de spuma cu memorie ce redistribuie greutatea si presiunea.  Iar pe partea dinspre parchet are un strat antiderapant de cea mai buna calitate. Este minunat ca si covor pt copii antiderapant , covor dormitor copii, dar si pentru adulti sau varstnici !

Acarienii nu se dezvolta in stratul de spuma cu memorie – riscul de alergii este mai mic ( util in orice tip de camere , pentru adulti sau covoare camere copii ) .

In plus, este placut si ofera o senzatie delicata picioarelor, ca un masaj usor. Ce poate fi mai frumos decat sentimentul ca plutesti, calcand pe nori pufosi, de fiecare data cand il atingi ?

Covorul Soft Step se aspira usor , avand firul scurt , iar spuma cu memorie are greutate foarte mica , covorul putandu-se rula si lua sub brat . Acest lucru il face usor de intretinut si ideal ca si covor dormitor copii , covor copii antiderapant  ( covoare camere copii ) .

Ne dorim sa crestem si sa ne imbunatatim serviciile pe zi ce trece, astfel incat sa fim mai aproape de ceea ce va doriti. De aceea, va asteptam sa ne scrieti orice parere sau sugestie aveti. Ne gasiti oricand la office@soft-step.ro sau la telefon / whatsapp   0733248831 .