Confortabil, util si placut, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine covorul din spuma cu memorie. Mai mult decat un simplu obiect de decor, covorul trebuie sa isi dovedeasca utilitatea, sa fie placut la atingere si sa sporeasca confortul dintr-o locuinta. Nimic nu e mai placut dimineata cand te ridici din pat si pasesti pe un covor moale si calduros, asemeni unui nor pufos. Un prim pas moale si deja privesti cu alti ochi inceputul de zi!

Stratul de spuma cu memorie redistribuie greutatea si presiunea pe toata suprafata pentru o senzatie placuta , de masaj usor la talpi. Spuma cu memorie preia conturul picioarelor si ofera o atingere catifelata si moale sub picioare. Este conceput astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi din casa ta: bucatarie, dormitor, living sau baie.

Iata de ce trebuie sa alegi covorul Soft Step:

Antiderapant
Pentru multi dintre noi este incomod sa folosim in casa covoare alunecoase si instabile. Se pot produce mici accidente casnice si este chiar periculos pentru copii. Covorul Soft Step e o alegere potrivita daca esti in cautarea unui covor sigur pentru toti membrii familiei, datorita materialului antiderapant de cea mai buna calitate ( SDR ) care vine in contact cu podeaua.

Materiale de calitate
Pentru noi e foarte importanta calitatea pe care o oferim clientilor nostri. Am ales materiale de calitate pentru cele trei straturi din care este alcatuit ( fleece, spuma cu memorie, strat antiderapant ) , incat sa isi pastreze calitatile pe o durata mare de timp.

Confortabil
Atunci cand suntem in cautarea elementelor de decor pentru casa, confortul este un criteriu important de cumparare. Senzatia de moale , confort si usor masaj la talpi al covorului Soft Step face inceputul de zi mai bun si va invita sa redescoperiti placerea mersului  descult la orice varsta. Copiii adora sa se joace pe el, adultii sa bea o cafea cu picioarele scufundate in el , adolescentii sa scrie / sa citeasca pe el , bunicii sa-si odihneasca picioarele ..  Toata familia il va adora !

Usor de curatat si de intretinut
Stim cat de greu e sa gasesti un covor usor de intretinut. Suprafata cu fir scurt a covorului Soft Step nu retine firmiturile, resturile de plastilina sau de guma , firele de par de animal , aspirandu-se si curatandu-se foarte usor.

Il puteti rula si lua sub brat ( are greutate foarte mica ) – daca vreti sa il mutati in alt loc sau sa il duceti la curatat .